profile-image

Zhaneta Lacaj

i Licensuar

Emri : Zhaneta Lacaj

Telefon :+355684290912

Email : zhanetalacaj@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 947

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 9, 2007

Master

Titulli
MND ne Kerkim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 15, 2012