profile-image

Xhuana Hoxha

Emri : Xhuana Hoxha

Telefon :+355696868637

Email : xhhoxha3@gmail.com

Vendndodhja : Rrogozhinë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 10, 2018

Master

Titulli
Master Profesional në Orientim Profesional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 30, 2020