profile-image

Xhevair Gjabri

i Licensuar

Emri : Xhevair Gjabri

Telefon :+355694280400

Email : sooni-87@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 550

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Nov. 6, 2019

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
April 25, 2011

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
May 16, 2014