profile-image

Xhensila Xhelili

i Licensuar

Emri : Xhensila Xhelili

Telefon :+355692051544

Email : xhensilaxhe@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 358

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
May 18, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 6, 2010

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 27, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
HD Wedding Shpk
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 5, 2015
Deri
None
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti "Aleksandër Moisiu", Durrës
Pozicioni
Pedagoge e jashtme
Nga
Oct. 1, 2012
Deri
Oct. 3, 2013

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Emocionet.Nje udhetim per te zbuluar veten dhe te
Nga
Oct. 22, 2021
Deri
Oct. 23, 2021
Fusha
Titulli
Psikodiagnostikimi,ndertimi i raportit psikologjik
Nga
May 7, 2022
Deri
May 8, 2022
Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022
Fusha
Titulli
Vleresim terapeutik-Proces diagnostikimi bashkpunu
Nga
Oct. 1, 2022
Deri
Oct. 1, 2022
Fusha
Titulli
Transferenca erotike ne marredhenien terapeutike
Nga
Feb. 18, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Formulimi i rastit klinik për trajtimin terapeutik
Nga
July 16, 2022
Deri
July 16, 2022
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
Dec. 8, 2023
Deri
Dec. 9, 2023