profile-image

Xhemi Cela

Emri : Xhemi Cela

Telefon :+355692429392

Email : xhemi.cela@yahoo.com

Vendndodhja : Lushnje

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 25, 2017

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 24, 2019