profile-image

Xheka Xhemali

Emri : Xheka Xhemali

Telefon :+355693380486

Email : Xheka.xhemali1@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 13, 2020

Master

Titulli
Master Profesional në "Psikologji Shkollore-Zhvill
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 6, 2022