profile-image

Vjola Ibrahimi/Manga

i Licensuar

Emri : Vjola Ibrahimi/Manga

Telefon :+355682056230

Email : vjolaibrahimi@yahoo.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 165

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 31, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Oct. 30, 2010

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 22, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Bashkia Sukth
Pozicioni
Specialiste e Njësisë së Mrojtjes së Fëmijëve
Nga
March 11, 2013
Deri
Sept. 30, 2015

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Formulimi i rastit klinik për trajtim terapeutik
Nga
Oct. 30, 2022
Deri
Oct. 30, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi i Zisë së Komplikuar
Nga
Oct. 26, 2022
Deri
Oct. 27, 2022
Fusha
Titulli
“Metodat e kërkimit sasior dhe cilësor & analiza d
Nga
Oct. 15, 2022
Deri
Oct. 29, 2022
Fusha
Titulli
Vleresim terapeutik-Proces diagnostikimi bashkpunu
Nga
Oct. 1, 2022
Deri
Oct. 1, 2022
Fusha
Titulli
Transferenca erotike ne marredhenien terapeutike
Nga
Feb. 18, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Roli i psik. në menaxhimin e sjelljeve devijante
Nga
Jan. 14, 2023
Deri
Jan. 14, 2023