profile-image

Violeta Tafili

i Licensuar

Emri : Violeta Tafili

Telefon :+355683068055

Email : violetatafili@yahoo.com

Vendndodhja : Laç

Nr Licence : 1034

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 27, 2013

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave te Edukimit
Mbaruar
April 25, 2019

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
March 4, 2023
Deri
March 12, 2023