profile-image

Violeta Fani

i Licensuar

Emri : Violeta Fani

Telefon :+355698768987

Email : violetafani9@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 931

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 26, 2017

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 19, 2019