profile-image

Valmira Skëndi

i Licensuar

Emri : Valmira Skëndi

Telefon :+355673868352

Email : valmiraskendi@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 327

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 26, 2023

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 4, 2003

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 25, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikolog pranë spitaleve
Institucioni
Shërbimi i Psikiatrisë Q.S.U "Nënë Tereza"
Pozicioni
Psikologe
Nga
March 10, 2007
Deri
Nov. 3, 2015
Fusha
Psikolog pranë spitaleve
Institucioni
Spitali Polivalent Q.S.U "Nënë Tereza"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 3, 2015
Deri
Dec. 16, 2015
Fusha
Psikolog pranë spitaleve
Institucioni
Njësia e Psikiatrisë së Fëmijëve
Pozicioni
Psikologe Psikometrike
Nga
Dec. 16, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i Zisë së Komplikuar
Nga
Oct. 26, 2022
Deri
Oct. 27, 2022
Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave Psiko-Metrik profesional
Nga
July 3, 2021
Deri
July 3, 2021
Fusha
Titulli
Terapi arti dhe loje me femijet.
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021