profile-image

Valentina Telhaj

i Licensuar

Emri : Valentina Telhaj

Telefon :+355697291744

Email : vali_kalemi@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 1033

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Nov. 12, 2015

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 12, 2017
Titulli
Master Profesjonal ne Psikologji Ligjore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2020

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra Sociale Multidisiplinare, Tiranë
Pozicioni
Psikologe Këshillimi
Nga
Feb. 15, 2016
Deri
July 15, 2017
Fusha
Psikologji
Institucioni
Revista Psikologjia
Pozicioni
Psikologe
Nga
March 1, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi në çift i tradhëtive bashkëshortore
Nga
April 8, 2023
Deri
April 8, 2023
Fusha
Titulli
Psikologjia e bindjes, manipulimi etik. Teknika te
Nga
May 27, 2023
Deri
May 28, 2023
Fusha
Titulli
Sjelljet vetdëmtuese në adoleshencë,menaxhimi
Nga
May 13, 2023
Deri
May 13, 2023