profile-image

Valbona Idrizi/Bregu

i Licensuar

Emri : Valbona Idrizi/Bregu

Telefon :+355692034001

Email : valbona_bregu@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 554

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 10, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 12, 2008

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Marrëdhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 4, 2012