profile-image

Valbona Habili/Sauku

i Licensuar

Emri : Valbona Habili/Sauku

Telefon :+355674855144

Email : valbonahabili@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 6

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017
Fusha
Data e Leshimit
Feb. 24, 2023

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2000

Master

Titulli
Master Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
June 1, 2007

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2016

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti i Tiranës
Pozicioni
Pedagoge e brendshme
Nga
June 1, 2009
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjencat e Shumefishta
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021
Fusha
Titulli
Autizmi,vlerësimi,ndërhyrja fillestare me terapinë
Nga
April 26, 2023
Deri
April 30, 2023
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
June 24, 2023
Deri
June 25, 2023