profile-image

Urani Çobo

Emri : Urani Çobo

Telefon :+355694263766

Email : uri3171@hotmail.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji-Sociologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 31, 2015

Master

Titulli
Master Profesional Psikologji Shkollore/Zhvillimor
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Sociologjise dhe Psikologjis
Mbaruar
July 27, 2022