profile-image

Suzana Xhafi

Emri : Suzana Xhafi

Telefon :+355684007949

Email : suzanaxhafi@yahoo.com

Vendndodhja : Korçë

Bachelor

Titulli
Psikologji Keshillimi dhe Pedagogji
Universiteti
Kolegji Universitar Bedër
Fakulteti
Fakulteti i Filologjis dhe Edukimit
Mbaruar
July 8, 2020

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Nov. 25, 2020