profile-image

Suzana Spahia

Emri : Suzana Spahia

Telefon :+355697122608

Email : spahiazana@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 10, 2015

Master

Titulli
Master Profesional ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Arteve
Mbaruar
July 18, 2019