profile-image

Suela Ngjela

Emri : Suela Ngjela

Telefon :+355697221934

Email : suelangjela@email.com

Vendndodhja : Elbasan

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
June 27, 2016

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 14, 2021