profile-image

Suela Ndoja

i Licensuar

Emri : Suela Ndoja

Telefon :+355674001940

Email : sundoprospe@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 366

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 5, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 4, 2007

Master

Titulli
Psikolog Klinik Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 15, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Shoqata "Projekti Shpresa", Shkodër
Pozicioni
Psikologe Klinike
Nga
April 4, 2011
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimin dhe menaxhimin e sjellj
Nga
Feb. 12, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
Metoda gjithperfshirse efektive te femijeve ne spe
Nga
Sept. 25, 2021
Deri
Sept. 26, 2021
Fusha
Titulli
Inteligjencat e Shumefishta
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021
Fusha
Titulli
Aplikimi praktik i teknikave formale,joformale.
Nga
April 15, 2023
Deri
April 16, 2023
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
June 24, 2023
Deri
June 25, 2023
Fusha
Titulli
Formulimi i rastit klinik për trajtimin terapeutik
Nga
July 16, 2022
Deri
July 16, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi i zise se komplikuar
Nga
Feb. 12, 2022
Deri
Feb. 12, 2022