profile-image

Suela Kalaja

i Licensuar

Emri : Suela Kalaja

Telefon :+355695449495

Email : kalaja.suela@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 159

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Nov. 3, 2022

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
June 1, 2004

Master

Titulli
Psikologji klinike shëndetësore
Universiteti
Universita Catolica Del Sacro Cuore, Milano
Fakulteti
Facolta di Psikologia
Mbaruar
Oct. 22, 2004

Doktoratura

Titulli
Doktor në Psikologji-Pedagogji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 9, 2020

Eksperienca

Fusha
Psikologe pranë spitaleve
Institucioni
Shërbimi i Neurokirurgjisë të Q.S.U "Nënë Tereza"
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 9, 2008
Deri
Nov. 3, 2015
Fusha
Psikologe pranë spitaleve
Institucioni
Q.S.U Nënë Tereza
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 3, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023