profile-image

Sonila Shullazi

i Licensuar

Emri : Sonila Shullazi

Telefon :+355695526598

Email : sunrise.sonila@live.com

Vendndodhja : Krujë

Nr Licence : 607

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 6, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 15, 2015

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
March 9, 2018

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Përmirësimi i tek. të intervistimit të dyshuarve
Nga
Dec. 14, 2023
Deri
Dec. 14, 2023