profile-image

Sonila Filaj

i Licensuar

Emri : Sonila Filaj

Telefon :+355674462922

Email : sonilasadria@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 402

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 26, 2023

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 8, 2008

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
I.E.V.P Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
July 9, 2012
Deri
April 7, 2014

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes tek femijet
Nga
Feb. 13, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
Metoda gjithperfshirse efektive te femijeve ne spe
Nga
Sept. 25, 2021
Deri
Sept. 26, 2021
Fusha
Titulli
Trajtimi në çift i tradhëtive bashkëshortore
Nga
April 8, 2023
Deri
April 8, 2023