profile-image

Sonila Banushi

i Licensuar

Emri : Sonila Banushi

Telefon :+355683425001

Email : banushi.sonila@hotmail.com

Vendndodhja : Fier

Nr Licence : 83

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 6, 2022
Fusha
Data e Leshimit
Sept. 6, 2022

Diploma

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2007

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "Anastas Laska", Lobofshë Fier
Pozicioni
Psikologe
Nga
Jan. 1, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Metoda gjithperfshirse efektive te femijeve ne spe
Nga
Sept. 25, 2021
Deri
Sept. 26, 2021
Fusha
Titulli
Inteligjencat e Shumefishta
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021
Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023