profile-image

Skerdi Zahaj

i Licensuar

Emri : Skerdi Zahaj

Telefon :

Email : skerdi_zahaj@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 4

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017
Fusha
Data e Leshimit
Feb. 24, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2016

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Fakulteti i Shkencave Sociale
Pozicioni
Pedagog
Nga
May 28, 2012
Deri
None
Fusha
Psikologji
Institucioni
Sherbimet Sociale Bethany
Pozicioni
Psikolog
Nga
May 28, 2012
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Varesit dhe i trajtimi i tyre,Varesia nga bixhozi
Nga
June 25, 2022
Deri
June 26, 2022
Fusha
Titulli
Sjelljet vetedemtuese ne adoleshenc dhe menaxhimi
Nga
July 23, 2022
Deri
July 23, 2022
Fusha
Titulli
ACT ne praktiken klinike: integrimi i metaforave n
Nga
March 12, 2022
Deri
March 12, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave psiko-metrik profesional
Nga
Jan. 30, 2021
Deri
Jan. 30, 2021