profile-image

Silvana Përshqefa/Buneci

i Licensuar

Emri : Silvana Përshqefa/Buneci

Telefon :+355694614290

Email : spershqefa@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 372

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 22, 2008

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Instituti "Ramazan Kabashi", Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 21, 2011
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
Teknika dhe strategji per menaxhimin e femijeve me
Nga
May 28, 2022
Deri
May 28, 2022
Fusha
Titulli
Autizmi,vlerësimi,ndërhyrja fillestare me terapinë
Nga
July 17, 2023
Deri
July 21, 2023