profile-image

Silvana Pashaj

Emri : Silvana Pashaj

Telefon :+355695857551

Email : silvana_gjata@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti "Kristal"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Politike
Mbaruar
June 29, 2011

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
March 10, 2014