profile-image

Silvana Mici

i Licensuar

Emri : Silvana Mici

Telefon :+355684646654

Email : silvmici18@gmail.com

Vendndodhja : Tepelenë

Nr Licence : 1026

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji Keshillimi dhe Pedagogji
Universiteti
Universiteti "Beder"
Fakulteti
Fakulteti i Filologjis dhe Edukimit
Mbaruar
July 19, 2017

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Keshillimi dhe Pe
Universiteti
Universiteti "Beder"
Fakulteti
Fakulteti i Filologjis dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 26, 2019

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Pasiguria e viktimizimi i adoleshenteve ne shkoll
Nga
April 16, 2022
Deri
April 16, 2022
Fusha
Titulli
Identifikimi, trajtimi, parandalimi i radikalizmit
Nga
Oct. 20, 2023
Deri
Oct. 20, 2023
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
Dec. 8, 2023
Deri
Dec. 9, 2023