profile-image

Silvana Dollani

i Licensuar

Emri : Silvana Dollani

Telefon :+355693568417

Email : Suh.silvana@gmail.com

Vendndodhja : Kavajë

Nr Licence : 650

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 30, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Sept. 15, 2013

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 23, 2020

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
March 4, 2023
Deri
March 12, 2023