profile-image

Shpresa Kenga

Emri : Shpresa Kenga

Telefon :+355683262010

Email : kengashpresa5@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji Keshillimi dhe Pedagogji
Universiteti
Kolegji Universitar Bedër
Fakulteti
Fakulteti i Filologjisë dhe Edukimit
Mbaruar
July 15, 2020

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2023