profile-image

Sara Bardhoku

Emri : Sara Bardhoku

Telefon :+355675523881

Email : sara.bardhoku@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 9, 2018

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Komunitare
Universiteti
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Psikologjike
Mbaruar
July 7, 2020