profile-image

Samanta Ademaj

Emri : Samanta Ademaj

Telefon :+355692136104

Email : ademajsamanta@gmail.com

Vendndodhja : Vlorë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 15, 2021

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 19, 2023