profile-image

Sabjola Bregu

i Licensuar

Emri : Sabjola Bregu

Telefon :+355692806342

Email : sabjola@email.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 454

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 30, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2010

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 26, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Shoqata Kombëtare Edukim për Jetën
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 1, 2012
Deri
None