profile-image

Sabajeta Halili

i Licensuar

Emri : Sabajeta Halili

Telefon :0684421450

Email : sabajeta94@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 882

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji-Sociologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 31, 2015

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Kriminale
Universiteti
South-West University "Neofit Rilski"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Sociale
Mbaruar
March 10, 2018