profile-image

Rudina Gjetaj

Emri : Rudina Gjetaj

Telefon :+355695675441

Email : rudinagjetaj@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji Pune
Universiteti
Universiteti "Kristal"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Politike
Mbaruar
Oct. 1, 2011

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 15, 2021