profile-image

Rozeta Gjoka

Emri : Rozeta Gjoka

Telefon :+355682045544

Email : rozetagjoka11@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Studime Psikosociale
Universiteti
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Psikologjike, Sociale dhe Po
Mbaruar
Oct. 6, 2019

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Organizative
Universiteti
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Psikologjike, Sociale dhe Po
Mbaruar
None