profile-image

Rovena Kadhe

i Licensuar

Emri : Rovena Kadhe

Telefon :+355695576083

Email : rovi82@hotmail.com

Vendndodhja : Fier

Nr Licence : 84

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 2, 2022

Diploma

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 24, 2008

Eksperienca

Fusha
Psikolog Shkollor
Institucioni
Shkolla "Andon Xoxa" , Fier
Pozicioni
Psikologe
Nga
Feb. 24, 2009
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimin dhe menaxhimin e sjellj
Nga
Nov. 7, 2021
Deri
Nov. 8, 2021
Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes me femijet.
Nga
Oct. 17, 2020
Deri
Oct. 17, 2020
Fusha
Titulli
Njohja dhe trajtimi i crregullimeve sjellore tek f
Nga
Nov. 6, 2020
Deri
Nov. 7, 2020
Fusha
Titulli
Nderhyrja psikologjike te femijeve dhe adoleshente
Nga
Oct. 31, 2020
Deri
Nov. 1, 2020
Fusha
Titulli
I care.Degjimi,kuptimi,edukimi.Kombinimi i perkujd
Nga
Nov. 19, 2020
Deri
Nov. 21, 2020
Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023
Fusha
Titulli
Trajtimi i zise se komplikuar
Nga
Feb. 12, 2022
Deri
Feb. 12, 2022