profile-image

Rossella Pulitano

Emri : Rossella Pulitano

Telefon :+355695771393

Email : pulitanorossella@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji Zhvillimi, Edukimi dhe Mireqenie
Universiteti
Universiteti i Firenzes, Itali
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
July 16, 2014