profile-image

Ronin Hoxha

i Licensuar

Emri : Ronin Hoxha

Telefon :+355694320761

Email : hoxharonin@yahoo.com

Vendndodhja : Peshkopi

Nr Licence : 162

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2008

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 25, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "Maqellare"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 1, 2012
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022