profile-image

Roland Xhako

i Licensuar

Emri : Roland Xhako

Telefon :+355692182842

Email : rolandxhako@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 411

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2003

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra Psiko-Sociale "Vatra"
Pozicioni
Psikolog
Nga
June 1, 2004
Deri
June 1, 2005

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
June 24, 2023
Deri
June 25, 2023
Fusha
Titulli
Autizmi,vlerësimi,ndërhyrja fillestare me terapinë
Nga
July 17, 2023
Deri
July 21, 2023
Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023