profile-image

Rigerta Pisqolli

i Licensuar

Emri : Rigerta Pisqolli

Telefon :+355674969806

Email : pisqollirigerta@yahoo.com

Vendndodhja : Korçë

Nr Licence : 873

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 14, 2021

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
March 2, 2017

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
ADHD ne klasat gjithperfshirse:Teknika dhe mjete
Nga
Nov. 18, 2021
Deri
Nov. 19, 2021
Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
April 6, 2023
Deri
April 7, 2023