profile-image

Rezarta Mema

i Licensuar

Emri : Rezarta Mema

Telefon :+355695136449

Email : rezimema900@yahoo.com

Vendndodhja : Berat

Nr Licence : 740

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
May 23, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 9, 2012

Master

Titulli
Psikologji Zhvillimi dhe Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Sept. 27, 2017

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Bashkia Berat
Pozicioni
Psikologe
Nga
Jan. 19, 2016
Deri
None