profile-image

Rezarta Karemani

Emri : Rezarta Karemani

Telefon :+355693224381

Email : rezarta.luzi1234@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Oct. 22, 2020

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 12, 2022