profile-image

Rezarta Basha

i Licensuar

Emri : Rezarta Basha

Telefon :+355692828188

Email : rezarta@email.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 9

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 21, 2023

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2004

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Drejtoria Arsimore Rajonale Tiranë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Nov. 15, 2004
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet e sherbimit psiko-
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
Njohja dhe trajtimi i crregullimeve sjellore tek f
Nga
March 12, 2021
Deri
March 13, 2021
Fusha
Titulli
Inteligjencat e Shumefishta
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021
Fusha
Titulli
Meditimi Mindfulnes ne trajtimin e stresit/ankthit
Nga
Nov. 20, 2019
Deri
Nov. 21, 2019
Fusha
Titulli
I care.Degjimi,kuptimi,edukimi.Kombinimini perkuj
Nga
Nov. 19, 2020
Deri
Nov. 21, 2020