profile-image

Rezalda Shehi

i Licensuar

Emri : Rezalda Shehi

Telefon :+355672078871

Email : rezaldashehi@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 22

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 21, 2023

Diploma

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë Artit dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 8, 2006

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Turgut Özal Education Sh.A
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 16, 2006
Deri
Dec. 12, 2013
Fusha
Psikologe pranë spitaleve
Institucioni
American Hospital
Pozicioni
Psikologe
Nga
May 1, 2012
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
I care.Degjimi,kuptimi,edukimi.Kombinimini perkuj
Nga
Nov. 19, 2020
Deri
Nov. 21, 2020
Fusha
Titulli
Autizmi,vlerësimi,ndërhyrja fillestare me terapinë
Nga
April 26, 2023
Deri
April 30, 2023