profile-image

Perparim Zylfo

i Licensuar

Emri : Perparim Zylfo

Telefon :+355696102565

Email : Papi_zylfo@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 33

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 6, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Dec. 1, 2012

Master

Titulli
Master Profesional në Orientim Profesional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
May 15, 2014

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Sjelljet vetedemtuese ne adoleshenc dhe menaxhimi
Nga
July 23, 2022
Deri
July 23, 2022
Fusha
Titulli
Psikodiagnostikimi dhe ndertimi i raportit psikolo
Nga
July 16, 2022
Deri
July 17, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi i zise se komplikuar
Nga
Feb. 12, 2022
Deri
Feb. 12, 2022