profile-image

Osvalt Turmalaj

i Licensuar

Emri : Osvalt Turmalaj

Telefon :+355694398627

Email : osna-on@hotmail.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 236

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Nov. 24, 2022

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 24, 2008

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "Kushtrimi i Lirisë". Durrës
Pozicioni
Psikolog Shkollor
Nga
Sept. 5, 2009
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Formulimi i rastit klinik për trajtim terapeutik
Nga
Oct. 30, 2022
Deri
Oct. 30, 2022
Fusha
Titulli
“Metodat e kërkimit sasior dhe cilësor & analiza d
Nga
Oct. 15, 2022
Deri
Oct. 29, 2022
Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
Nov. 12, 2022
Deri
Nov. 20, 2022
Fusha
Titulli
Emocionet.Nje udhetim per te zbuluar veten dhe te
Nga
Oct. 22, 2021
Deri
Oct. 23, 2021