profile-image

Ornela Zhuli

i Licensuar

Emri : Ornela Zhuli

Telefon :+355697834991

Email : ornela832000@yahoo.com

Vendndodhja : Sarandë

Nr Licence : 598

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 10, 2020

Diploma

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Qipros në Nikosia
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
July 29, 2009

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Njësia e Shërbimit Psikosocial
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 1, 2009
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i problemeve psikologjike te shkaktuara
Nga
April 23, 2022
Deri
April 23, 2022
Fusha
Titulli
Teknika praktike te menaxhimit te ankthit.
Nga
Jan. 22, 2022
Deri
Jan. 22, 2022
Fusha
Titulli
Problemet ne sjellje tek femijet.Teknika menaxhimi
Nga
May 15, 2022
Deri
May 15, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi në çift i tradhëtive bashkëshortore
Nga
April 8, 2023
Deri
April 8, 2023
Fusha
Titulli
Sjelljet vetdëmtuese në adoleshencë,menaxhimi
Nga
May 13, 2023
Deri
May 13, 2023
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
June 24, 2023
Deri
June 25, 2023
Fusha
Titulli
Intervista me fëmijët
Nga
Dec. 17, 2022
Deri
Dec. 17, 2022
Fusha
Titulli
Vleresimi i instrumentave psikometrike
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 21, 2023
Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
Nov. 18, 2023
Deri
Nov. 18, 2023
Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
Nov. 18, 2023
Deri
Nov. 18, 2023
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
Dec. 8, 2023
Deri
Dec. 9, 2023