profile-image

Ornela Hasani

Emri : Ornela Hasani

Telefon :+355696622890

Email : ornelahasani@yahoo.com

Vendndodhja : Krujë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 12, 2016

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 9, 2018