profile-image

Ornela Bushati

i Licensuar

Emri : Ornela Bushati

Telefon :+355694342206

Email : bushatiornela@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 568

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 19, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
May 15, 2012

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Feb. 12, 2015

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla jo-publike "Tirana jonë"
Pozicioni
Psikologe shkollore part-time
Nga
Sept. 1, 2015
Deri
Sept. 1, 2016
Fusha
Psikologe Shkollore dhe Këshillim Psikologjik
Institucioni
Shkolla " E kuqe"
Pozicioni
Psikologe për nxënësit me aftësi të kufizuar
Nga
Feb. 1, 2018
Deri
July 1, 2019

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
Njohja dhe trajtimi i crregullimeve sjellore tek f
Nga
March 12, 2021
Deri
March 13, 2021
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimindhe menaxhimin e sjellje
Nga
April 30, 2021
Deri
May 1, 2021