profile-image

Orkida Ndoci

Emri : Orkida Ndoci

Telefon :+355693853613

Email : orkidabregasi355@gmail.com

Vendndodhja : Lezhë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 11, 2017

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 19, 2019