profile-image

Orkida Brati

Emri : Orkida Brati

Telefon :+355695288167

Email : orkidabrati01@gmail.com

Vendndodhja : Has

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 9, 2018

Master

Titulli
Master Profesjonal ne Psikologji Ligjore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 30, 2019